Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)...Dobře napsáno ! JEště žádají Turci bezvízový styk, pak už je pro Evropu, konec světa.

Víte, co mi vadí? My řešíme následky, draze je budeme platit! Ale ten kdo se o rozvrat Blízkého Východu velmi přičinil se v závětří směje a už si mne ruce s vidinou vysokých tržeb za zbraně! Nic se v politice neděje náhodně ! Všechno je pečlivě připravené a výsledek se musí dostavit. A také se dostavil. R^R^R^

21 1
možnosti
MB

děkuji za přečtení. Souhlasím.

0 0
možnosti
IM

I70v56o 76M92u66s73i71l

7. 3. 2016 23:54

Naše delegace musí silným hlasem na jednání prohlásit , že každý nelegální migrant půjde zpět ..... po žních ...... k Turkovi. A to bez finanční kompenzace a promítnul bych jim pasáž z filmu o utrpení Otíka při představě o službě u Turka.

9 0
možnosti
Foto

Bombardování IS mělo stát dle odhadů George Osborna UK, když si to propočetl, cca 10 mil liber. A my, státy EU, máme zaplatit 10 miliard eur za to, aby se uhradily náklady zbrojařských koncernů, jež na celé situaci jako jediné profitují. Nebuďte naivní. Ten nepoměr! Peníze by měli uhradit přesně ty firmy, které z konfliktů profitují, ne my daňoví poplatníci. Už tak vydáváme peníze za nejrůznější nesmysly, například za dotace na Čapí hnízda atp.

4 0
možnosti

Jediná správná odpověď turecku je udělat referendum o vystoupení z EU.

10 1
možnosti
BC

Údajně tu výměnu vetoval jako jediný Orbán, zbytek slavné v4 se asi podělal Rv

20 0
možnosti
ZK

tak Bohuš koule nemá určitě a ostatní nevím...

1 0
možnosti
TT

To říkej Merkelové... :-/

3 0
možnosti
Foto

K dohodě s Tureckem jsem skeptický. Rozhádaná Evropa není partner pro jednání. Dobré slovo a výkupné nejsou vhodné vyjednávací prostředky ;-(.

http://jaroslavhaluza.blog.idnes.cz/c/497991/evropa-je-jako-stado-pakonu.html

7 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3040x
Ekonom, člen katedry ekonomie a mezinárodních vztahů, VŠFS. Oblíbené motto: Člověk by měl milovat pravdu natolik, aby ji byl kdykoliv ochoten vyměnit za pravdu vyšší.

Seznam rubrik