Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor píše o zodpovědnosti Turků, ale zapomíná na to, že Německo je již tvořeno z části Turky. Můj kamarád, který je poslancem v Evropském Parlamentu mi říkal, že kancléřka Merkelová je velmi ovlivňovaná poradci, kteří jsou někteří Turci. Pak se nemůžeme divit, jak se chová k migrantům. Styl a návrh vyjednávání co píše autor je naivní, v dnešní době se moc na humanitu nehraje a říkat Turkům, že mají morální povinnost je hloupost. Na takovýchto jednáních jsou trumfy v podobě síly a moci. Vše je o businessu tzn. obchod s kvotami, obchod se zbraněmi, ropa, plyn... to je to oč tu běží...

1 0
možnosti

P29e64t94r 27S34k90á24c72e57l

13. 3. 2016 23:32

Karma. Autor chce po EU nemožné. EU si neporadí s takovou "prkotinou", jakou je přešupačení času. Za 14 dnů budeme pootáčet hodinami a nikdo, ani v Bruselu, neví proč tak konáme. Takže od EU si neslibujme nic a přejme si její krach, úplné zrušení. Čistě teoreticky - proč k nám v roce 2003 "ceniči zubů" z Bruselu jezdili? Oni potřebovali nás, nikoliv my je. Výsledkem jsou u nás zbourané cukrovary, mlýny , atp. Nevěříte?

DoEU se hrnou státy podobně jako my v roce 2003 - ceniči zubůtehdy objížděli ČR a slibovali padání pečených kuřat do úst.Místo toho u nás padají cukrovary a další objekty, viz cukrovarHrochův Týnec:

http://zvedavec.org/komentare/2010/03/3584-zanik-cukrovaru-v-hrochove-tynci.htm

Nejsmutnějšíobrázek je nakonec, vydržte a poučte se, zda tohle chceme!?

2 0
možnosti
Foto

Skvělý článek, díky a karma R^

3 0
možnosti

Celá doposavadní politika madam Merkel směřovala k jednání s Tureckem. Moc se mi to nelíbí. Věřím, že v Německu existuje silná proturecká lobby.

5 0
možnosti

EU je svázáno v levicovém sebemrskačství a pseudohumanismu.Proto jsme tam, kde jsme.;-O

13 0
možnosti

J38a27n 18R60á92ž

8. 3. 2016 16:22

Představte si, kdyby na ostrovech Somos a Kos vyvěsili Řekové obrovský nápis v Arabštině: Odtud je jediná cesta, zpět do Turecka. Na Německo, Švédsko, či Británie zapomeňte.

Pak postupovat důsledně: Žádný trajekt do Athén a rychlík na Makedonské hranice. Jen stany a nezbytné jídlo. Pak fotky zavěsit na všechny sociální sítě.

Myslíte si, že by se nerozkřiklo? A Turečtí vyderači i pašeráci by měli utrum!

19 0
možnosti

Děkuji za přečtení a názor. Není třeba žádných nápisů. Snad každý migrant má chytrý telefon a je napojen na soc. sítě. Přes ně jim to můžeme vzkázat. Jen si vezměte, jak se rychle rozšířilo pozvání od pí. Merkel.

5 0
možnosti
Foto

S tím fondem to je zajimavý nápad. Jak napsal jeden autor tak ďábel je skryt v detailech. Turecko má na EU 72 požadavků o kterých my plebejci nemáme ani zdání. Pokud evropa bude skákat jak Turek píská tak budeme celému světu pro smích.

16 0
možnosti

Děkuji za přečtení. To už vedení EU je. Její vedení není schopno hájit naše zájmy a neustále se jen podbízí.

2 0
možnosti

Toto se dalo čekat od začátku. Věřit Turkům , že to jsou poslední požadavky je směšné a od naších aparátčíků velmi naivní. Požadavky se budou velmi stupňovat a naši nemyslící aparadčici budou předpokládám stále do nekonečná ustupovat. a je jasné , že na této utečenecké akci má velký zájem i islamistické Turecko , čímž naše vládnoucí parta dostala od svého prý spojence pěkně na frak. Co nás čeká pokuť nedostaneme rozum a nepřitvrdíme je úplna likvidace Evropy. [>-]

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS