Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I39v75o 29M88u68s28i66l

22. 12. 2015 22:41

Napsal jste to hezky , ale platné to bude jako počáteční analýza stavu a

možného východiska ke změně stavu Evropy a toporných struktur EU.

Všimli jste si , že gradovat uprchlická krize začala po nových EU volbách a

po pár měsících po ustanovení do funkcí pana Junkerse , Schulze , Mogeriniové ...a kancléřka vše letos urychleně synergicky v létě popohnala vpřed.

Humanistická legislativa byla vytvořena již v předcházejícím období a

toto volební období jim dává 5 let na přetvoření Evropy do stavu, který již nabude možné lehce vrátit zpět .Bude zde a již je odpor systému EU ustanovený a nyní uvedený do aktivního napadání " vnitřního nepřitele " v jednotlivých státech , které mají jiný pohled na řešení migrantské krize.

Odpor systému EU je založen na trvání, dodržování a vymáhání nereálných byrokratických dohod , v ekonomických pobídkách - případně vyhrůžkách ,v

mediální a psychologickém napadání oponentů.

Těchto 5 let se jim nesmí nechat k provedení a dokončení tohoto sociálního experimentu s Evropou.

3 0
možnosti

Děkuji za přečtení a názor. Cílem tohoto textu není naléztvýchodisko. To je téma, jehož rozsah přesuje možnosti blogu. Chtěl jsemrozebrat pár argumentů, které pseudohumanisti omílají stále dokola a nepřemýšlínad nimi. Brzy přibydou další.

0 0
možnosti

Podle mne R^, chybí mi jen úvaha o kolonizaci dnešních USA - mám na mysli soužití desítek národů a zdá se jen že "Afroameričané" jsou velký problém.

0 0
možnosti

J82a87r85a 84R40a14n40k

22. 12. 2015 22:14

Pridejte, jsou to stovky ruznych narodu, pokud berete na zretel kolik zemi se rozpadlo: CCCP, Jugoslavie, Sudan, Kongo atd.

A ono to neni tak zle s Afroamericany, nemoudre je, ze se soustredi v ghettech a pak tvori gangy, ale jinak je v podstate klid. Pokud se neco stane v USA, jako pred 2 dny, najela tmava pani v Las Vegas autem na chodnik a jeden mrtvy, pres 30 zranenych, tak ta zprava je za 5 minut v tv....pokud se neco takoveho stane v Rusku, nic se asi nedozvite.....v tom je ten rozdil:-/

1 0
možnosti

Napsal jste to hezky, ale je to houby platné.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3040x
Ekonom, člen katedry ekonomie a mezinárodních vztahů, VŠFS. Oblíbené motto: Člověk by měl milovat pravdu natolik, aby ji byl kdykoliv ochoten vyměnit za pravdu vyšší.

Seznam rubrik